MATERNIA - kom thuis bij jezelf

“Hallo, hier ben ik!”

 

3 a 4-daagse workshop energie en klank

augustus 2016

gaan Conny Clazing en Hanke Bootsma

op ontdekkingstocht in Polen !

Ga je mee?

 

Maandag  augustus is de aankomstdag, kennismaking en verkenning van de mooie plek van Iwona en haar familie. Na de reis voelen: Ik ben hier, in Polen, met jullie!

 

Dinsdag  augustus ga je gronden. Dat is bewust ervaren dat je lichaam en alles wat je ook bent (je ego, je energie, je stem, je wezen) is verbonden met de aarde. Met jouw lijf en stem ga je ontdekken hoe het is om te klinken, je eigen geluid te laten horen, en alles wat er in je is welkom te heten.

En je gaat je aura ontdekken, jouw unieke energie om je heen. Anderen hebben natuurlijk ook een aura, gevuld met hún unieke energie. Hoe verhoud je je tot anderen? Jouw stem laten klinken te midden van anderen; luisterend klinken.

 

Woensdag augustus bezoeken we de twee duizend jaar geleden gevormde steencirkels in Odry. Hoe is het voor jou om op zo'n spirituele plek stil te staan bij de levenscyclus op aarde, de kwetsbaarheid en kracht van het leven? Wat brengt dit je en hoe wil je dat laten klinken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag augustus ga je bewust ervaren waar je met je aandacht, je energie allemaal kan zijn: ergens anders, in het verleden, de toekomst, hier, nu. Je gaat roepen naar ver weg, lang geleden, naar later.

Je lichaam is steeds in het hier en nu. Je kunt ermee voelen: ik ben, ik leef, hier en nu, in verbinding met het leven om je heen. Wat klinkt er vanzelf als je luistert met en jezelf laat horen vanuit je eigen kern? Hallo, hier ben ik!

 

Vrijdag augustus nemen we afscheid van elkaar en gaan we weer ieder onze eigen weg.

 

 

Even voorstellen

 

                        Hallo , ik ben Hanke Bootsma.

 

In mijn dagelijkse leven heb ik het geluk dat ik de capaciteiten van mijn “hoofd én hart” bewust kan gebruiken. In mijn werk als jurist staan denken, analyseren en communiceren centraal. Daarnaast heb ik onder andere bij het Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen gevolgd over persoonlijke bewustzijnsontwikkeling.  Voor meer informatie over het CLI zie: www.cli.nl.  Vanaf 2007 geef ik zelf les over energie en intuïtie. Zweverig? Als je vooral met je aandacht in je hoofd bent wel ja! Daarom is het prettig om ook je voeten op de grond te kunnen voelen en te horen wat je lichaam je te vertellen heeft.                                                           

               Hallo, ik ben Conny Clazing.

 

Ik werk op dit moment als projectleider natuur en duurzaamheid. Een mooie manier om ook via het werk bij te dragen aan een gezonde aarde. Ik heb bij Marius Engelbrecht de tweejarige opleiding stemexpressie gedaan. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd in persoonlijke bewustzijnsontwikkeling onder andere bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. Op dit moment volg ik bij het CLI de readingopleiding; een prachtige opleiding om jezelf te verdiepen en om zonder oordeel in essentie te lezen waar iemand in de kern mee bezig is. De wereld van energie en klank brengt mij mooie en unieke ervaringen van het leven zelf. 

 

Praktisch

 

Als je meer wilt weten over de inhoud van de workshop kun je bellen met Hanke Bootsma op nummer 06 129 172 50 of mailen naar hankebootsma@gmail.com. 

 

Kosten en inschrijvingsvoorwaarden:

 

De kosten voor het workshopprogramma zijn: €175 (incl. BTW). We werken 5 dagdelen.

 

Je inschrijving is definitief als je betaling binnen is. De volgorde van inschrijving is bepalend voor plaatsing.

 

Reis mogelijkheden

 

Mocht je al op zondag willen komen en op zondag willen vertekken dat kan.

 

Kom je met het vliegtuig via wizzair.com? NB. zaterdags vliegen ze niet.

In april zien de prijzen zo uit:

Heen: 16.08. zondag voor 40€ om 13uur aan in Gdansk uit Eindhoven + 10€ transfer naar Maternia

Terug: 23.08. zondag voor 50€ om 9.10uur vertrek in Gdansk + 10€ transfer naar vliegveld

Vlucht totaal: 40+50+20= 110€ + event. bagage kosten

 

Kom je met de auto?

Het is vanaf Utrecht 1100km, hoofdzakelijk via de snelwegen, in Polen een stuk van ca. 3uur door provinciale wegen waardoor je ca. 12 uur op reis bent als je stopt alleen voor benzine.

 

Ter referentie:

Gardameer in Italië 1100km of Nice in Frankrijk. 1350km