MATERNIA - wsłuchaj się w siebie

Naropa

 

Naropa is een spirituele Hart meester uit de Sacha traditie, die zich onophoudelijk inzet voor de transformatie van de mensheid.

Naropa heeft in 2002 zijn ego structuur opgegeven en verkeerd in een permanente staat  van levende verlichting.

Hij geeft geregeld satsangs in Nederland maar ook in het buitenland. Je kunt checken zijn agenda voor details op zijn site:

www. naropa.eu

 

Directe ontmoeting met een verlichte meester geeft een absolute meerwaarde, is mijn ervaring. De transmissie die dan plaatsvindt heeft een directe en blijvende effect op je hele wezen en vooral op het los maken van het ego denken/ duale mind.

 

Naropa had van jongs af aan verlichtings-ervaringen, zonder dat hij dit woord ooit had vernomen. Het voltrok zich spontaan. Deze realisaties waren echter van tijdelijke aard en verdwenen weer naar de achtergrond om weer door de geïdentificeerde mind te worden overgenomen.

Nadat hij ontmoetingen kreeg met ontwaakten zoals Osho en Vimala Thakar herkende hij hun gerealiseerde staat in zichzelf maar niet volmaakt. De herinnering aan zelfrealisatie is niet hetzelfde als de permanente staat van Levende verlichting. De helderheid van geest zorgde nog niet voor de totale transformatie en integratie van het Zelfloze bewustzijn. Op 29 januari 2002 In Laxman Jhula (India) loste het overgebleven zelfbewustzijn op in het AL. De laatste existentiële doodsangst loste op na een energetisch stervensproces. De structuur van de mind/persoon kwam niet meer terug op het toneel om ook maar iets te claimen of te verkondigen omtrent de ware aard van het bewustzijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

.