top of page

Vakantiekamp voor Jongeren
14-18 jaar
van 22 tot 29 juli 2018

Slapen in het bos of op een onbewoond eiland. Een boomhut of een vlot bouwen, eten uit het wild plukken, zelf een kampvuur maken (zonder lucifers!), houthakken, boogschieten, zwemmen, samen theater of muziek maken, koken, samen sporten, spelletjes spelen, verhalen bij het vuur vertellen, dieren besluipen of stil zitten en beslopen worden, paardrijden, kanoën en… overleven zonder Wifi. Durf jij het aan? 

Wat bieden wij?

 

  • prachtige omgeving, midden in de natuur met veel ruimte en mogelijkheden

  • veilige sfeer, waar iedereen zich vrij en gelukkig kan voelen in de groep, waar we alles wat ons dwars zit kunnen uitspreken en het met elkaar aangaan in vertrouwen dat alles er mag zijn

  • ervaren, enthousiaste en invoelende begeleiding met veel eigen initiatief en genoeg ruimte voor initiatieven van jongeren

  • je gaat jezelf en anderen beter leren kennen en meer waarderen

Wat vragen wij?

Commitment om te gaan waarvoor je hebt gekozen. Elke dag werken we met elkaar een dagdeel  of als daar behoefte aan is, meer of minder. Voordat we beginnen aan een groepsactiviteit, is het fijn  als je je wensen kenbaar maakt en dat we met elkaar zoeken hoe we het zo kunnen maken dat jij je er prettig bij voelt. Tijdens de groepsactiviteit doe je mee aan waar je voor gekozen hebt.

Ik ben Sanne Kreuze, 48 jaar, ik geef les op een particuliere middelbare school waar ik meerdere creatieve vakken geef. Vroeger heb ik de toneelschool gedaan en daarna heel veel les gegeven en toneelvoorstellingen gemaakt (op Charme, Frankrijk)met kleine kinderen,  volwassenen en het leukste vind ik toch wel werken met jongeren. Ik hou zo van de vrijheidsdrang van jongeren, van het feit dat jongeren zo bezig zijn met ideeën te vormen over hoe hun leven en hun normen en waarden eruit moeten zien.

Ik heb heel erg veel zin om een week lang met jullie lekker te gaan knallen, om er een onvergetelijk avontuur van te maken, om in en uit onze comfortzone te gaan, grenzen te verleggen, speels en avontuurlijk veel te gaan leren. Om het heerlijk diep en intens met elkaar aan te gaan.

PRAKTISCH

INVESTERING: € 400 incl. verblijf en eten, excl. reiskosten en eventueel paardrijden.

Je slaapt in je zelf meegenomen tentje in de natuur, in de nabijheid van alle voorzieningen van Maternia.

 

Er is plaats voor max 14 jongeren. Bij min 6 deelnemers gaat het kamp door.  Je inschrijving is definitief bij betaling van het volledige bedrag.

 

Reis naar Maternia in Polen

Je neemt de vlucht van Eindhoven naar Gdansk via www.wizzair.com.

Vanaf 14 jaar kun je zelfstandig vliegen.

Hoe sneller je beslist hoe goedkoper de vlucht is om te boeken.

In Gdansk word je, op zondag 22 juli, opgehaald door twee jongeren en begeleid met de trein (ca 2uur) richting eindbestemming  en van treinstation opgehaald door de gastvrouw van Maternia.

Op de terugweg, op zondag 29 juli, wordt je afgezet op het vliegveld in Gdansk.

bottom of page