top of page

Heart of Awakening

"Als je binnen jouw persoonlijke ervaring kunt zien: “Okay, ik vergeet mijzelf, ik zie niet meer dat ik kijk vanuit mijn hart. Ik zit niet meer genoeg in mijn hart. Ik denk en voel niet meer vanuit mijn hart. Ik creëer niet meer vanuit de wijsheid van mijn hart.... Okay, dat is nu mijn belemmering.... Ik moet gewoon weer die connectie herstellen!" Terug naar het weten. Terug naar het Kijken. Kijken vanuit Essentie. Essentie zien en Essentie voelen. Voelen, voelen en VOELEN.... Alles voelen!

Want je wilt je emoties en verlangens voelen. Maar je wilt ook je essentiële passie, wil en focus voelen. Je wilt toch genieten van het voelen van je essentiële spontaniteit, power en bliss? Vervuld zijn van je essentiële autonomie, verbondenheid en eenheid? Versmelten met je essentiële wakkerheid, je nietsheid en je volheid? Totaal voelend zijn! Helemaal settelen in de volheid van puur Zijn. Dat is de kracht van zelfherinnering. Jezelf herinneren.

Altijd herinneren wat je in je hart weet. Je verlichte wijsheid herinneren. Herinneren dat je naar jouw wijsheid kijkt vanuit je hart. Herinneren dat elke innerlijke belemmering absoluut illusie is. Herinneren dat jij Essentie bent, dat je kijkt vanuit Essentie en kijkt naar Essentie. Laat jezelf daarom helemaal settelen in dit diepe weten, herkennen en voelen, van Essentie, van Liefde. En jouw denken wordt weer relaxed en elegant. Zo wordt je geest absoluut helder en verlicht."

 

Angelo Vasalos

bottom of page