top of page

Natuurfeest

In de bossen rondom Soest, Bilthoven en Hilversum geef ik graag verjaardagsfeestjes voor groepen tot 10 mensen, van alle leeftijden. Gewoon bel me en bespreek je wens, je ideeën en je twijfels. 

Elk feestje is anders en ik hou ervan om uitgedaagd te worden. Maar als kruidenvrouw kruip ik graag in een rol van Tante Fee of 'bos-aardige heks' ;) .

De natuurlijke omgeving is mijn inspiratie bron. Elk seizoen biedt ook andere mogelijkheden tot verwondering. Ik verwissel spelletjes met natuuropdrachten waarbij al je zintuigen aan zet komen. 

Een feestje duurt meestal 2 uur en kost 135€.

Iwona's mobile: 06 466 387 25

Tante Fee.png

Verder ben ik aangesloten bij een netwerk feestjegevers "Natuur is een Feest', tevens Stichting NatuurWijs waarbij ik met een klas naar een natuurgebied in de buurt van de school ga om een les te verzorgen en elke dinsdag breng ik in het bos door met thuisonderwijs kinderen aangesloten bij Verwildernis.

PS. Er is ook een mogelijkheid om mijn zoon, gepassioneerde pizza baker Napolitaanse stijl met zijn mobiele houten pizzaoven in te schakelen om het feestje compleet te maken.

https://www.natuurwijs.nl
www.verwildernis.nl

bottom of page