MATERNIA - walking each other home

Ik heb een grote passie voor het leven in harmonie met de natuur.

Die passie stemt van het diepe respect en dankbaarheid af dat ik voor onze Moeder Aarde voel. Ik voel me diep met haar verbonden en ik weet dat ik en jij een onderdeel van haar zijn. Moeder Aarde is zo gul, zo rijk, zo mooi, zo geniaal en zo is ook mijn ware natuur en die van jou natuurlijk ook! Hoe zou het zijn om samen deze waarheid te leven? Ik word daar blij van! 

Hier, bij de gulle ruimte van Maternia (kleine 3ha in de bosrijke omgeving), kan ik het beste mijn passies en mijn verlangen, om dichtbij de natuur te leven en om het met jou te kunnen delen en vieren, tot uiting brengen. Daar verheug ik me al op!

 

En net als alle onderdelen van de natuur continue met elkaar in verbinding zijn wil ieder mens zich ook verbonden voelen. Daar staan we in Maternia voor. Voor de verbinding met jezelf, je ware natuur, met je naaste omgeving en de wijde wereld om je heen. Hiervoor scheppen we de voorwaarden van een gastvrije bedding, open en waarachtig contact, midden in de natuur, waar je lekker kan ontspannen, opladen en inspiratie opdoen.

 

Wist je dat een paar dagen in de natuur al genoeg blijkt om je biologische klok weer gelijk aan het seizoen te zetten, als je tenminste afziet van gebruik van zaklampen, smartphones en dergelijke? We hebben hier geen Wi-Fi, al kan je hier mobiel bellen, dus het is ook een stralingarme omgeving. S'nachts is het hier lekker donker en stil.

Of je komt hier voor een weekje of twee op vakantie of volg je een week met een programma: aan jou de keus. Of je komt hier kamperen, onder de prachtige sterrenhemel slapen of genieten van één van de 4 gastkamers. We zien je graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Maternia hechten we dus waarde aan bewust leven in harmonie met de natuur.

We houden van lekker en gezond eten, wild plukken, kruiden, natuurlijke remedies en biodiversiteit.

We halen onze inspiratie voor het omgaan met het land uit permacultuur principes, vooral van Sepp Holzer. We zijn bezig een voedsel bos op te zetten met een grote variatie aan eetbare, grotendeels onbekende, fruit.

En in onze zoektocht naar onze ware natuur laten we ons graag begeleiden door Angelo Vasalos van Heart of Awakening, leraar zelf-realisatie.

 

 

 

Meer over onze inspiratiebronnen kun je lezen onder 'Inspiratie'.