In overeenstemming met je pad

Wat gebeurt er als je in overeenstemming met je pad komt? Als je een onvoorwaardelijke keuze hebt gemaakt voor datgene waar je hart voor open gaat, waar je blij van wordt? Mijn ervaring is dat het Universum zich in gaat spannen om je daarin te ondersteunen. En op zulke verrassende wijzen dat je het zelf niet had kunnen bedenken. Spannend en leuk!

Ik schreef net op mijn site dat mijn allergrootste verlangen die tot uitdrukking wilt komen via Maternia is om onze gasten te helpen thuis te komen bij zichzelf.

Een paar dagen later mijn grote voorbeeld, lieve en wijze coach, clownsdocent en vriendin heeft toegestemd om te komen een zomerweek te geven bij Maternia, zodat we clownerie kunnen introduceren in Polen. Da's te gek!

En vandaag kom ik voor het eerst lekker vertoeven op de satsang van Naropa, een man die al een tijdje thuis is bij zichzlef en kan genieten van zijn ontwaking en na afloop binnen een paar zinnen kom ik achter dat hij graag naar Polen/Maternia komt om een paar dagen satsang te houden. Nou, dat had ik zelfs in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken...en nu lijkt het nog uit te komen! I love it!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square