top of page

Heart of awakening

Gisteren geweest bij Angelo Vasalos in Amsterdam voor zijn weekelijkse bijeenkomst. Ik was diep geraakt door zijn grenzelose committment aan de waarheid, het voelde gauw als thuiskomen. He, he, hier kan ik ontspannen, hier word ik gezien voor wie ik werkelijk ben, voorbij mijn gedoe, voorbij mijn ego. En nee, Angelo bevestigde het keer en keer opnieuw: je komt niet weg van je ego, die zal altijd met zijn kop opduiken maar ... ik zal daar steeds minder last van hebben. Ik kan het zien, doorvoelen, onderzoeken maar hoef me er niet mee te identificeren want dit is niet wie ik ben. Angelo's steevaste en lievdevolle overtuiging rechtstreeks tot mij gericht, dus geen ontkomen aan :), dat ik een essentie ben die volmaakt is, dringt tot me door en een golf van ontspanning gaat door mijn lijf, in mijn geest ervaar ik ruimte, veel ruimte. Ik realiseer me pijnlijk dat ik die bevestiging van hem nodig heb omdat ik zelf nog niet in staat ben zo steevast het tegen mezelf te zeggen, niet ten aller tijde. Ten slotte, meer dan 40 jaar werd me meer of minder expliciet gezegd dat ik niet voldoe aan de verwachtingen, dus leefde ik al die jaren met een stille onbewuste overtuiging dat ik niet deug. En ik weet dat ik niet de enige ben, want om te overleven in de maatschappij moeten we ons hoe dan ook aanpassen en hierdoor een stuk van ons prachig, uniek Zelf inleveren. Met andere woorden we zijn niet geleerd onze grootsheid te zien en te waarderen, dus geen wonder dat ik hierbij hulp nodig heb. Nog wel :)

Heb jij daar ook zin in? Om helemaal gezien te worden voor wie jij bent? Kijk maar voor de gelegenheid op http://heartofawakening.nl/

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page